Bland Selv

Som medlem af Grejs Antenneforening, har du mulighed for at vælge en Bland Selv-pakke.

Det betyder at du får hele Pakke 1 samt 6 eller 36 point (afhængig af dit valg), som du kan bruge frit på at sammensætte din egen TV-pakke.
For hvert point du har, kan du vælge en valgfri kanal. Når du vælger en kanal er den låst i 30 dage, men herefter kan du frit skifte den ud igen.

Du kan også lægge flere point sammen og bruge det på streamingtjenester såsom Netflix, HBO Nordic, C More og andre.
Se mere længere nede.

Bland Selv kræver kort og kortlæser eller boks til hvert TV

Vigtig viden

Bland Selv fungerer på den måde, at du får leveret Pakke 1 ukodet; dvs. du kan se Pakke 1 som normalt. Dine Bland Selv-kanaler bliver derimod leveret kodet, og skal afkodes af enten et kort og en kortlæser, der sættes ind bag i dit TV eller ved hjælp af en boks fra YouSee.

Hvis du har flere TV, kræves kort og kortlæser eller boks til hvert TV for at kunne se din Bland Selv-pakke. TV uden en af disse muligheder vil altså kun have adgang til Pakke 1.

Bemærk: Kort/kortlæser giver kun adgang til dine Bland Selv-kanaler. Har du valgt streamingtjenester i din Bland Selv-pakke, skal disse tilgås via YouSee-boks eller via appen.

YouSee Boks - Anbefales

Hvis du lejer YouSee-boksen, behøver du ikke kort og kortlæser for at kunne se din Bland Selv-pakke på dit TV. Du slipper også for bøvlet med at lave kanalsøgninger! Du får derudover mulighed for at tilgå arkiv og start-forfra direkte på dit TV - så du aldrig går glip af noget!
Boksen kan lejes hos YouSee for kr. 30,-/md

Kort og kortlæser

Hvis du ikke har brug for boksens smarte funktioner, men bare gerne vil kunne se dine Bland Selv-kanaler som du har set dine almindelig kanaler hidtil, så er kort og kortlæser muligvis den bedste løsning for dig.
En kortlæser fra YouSee koster 300,- pr. stk. Kort koster 100,- pr. stk. - dog er første gratis!

Sådan fungerer det

TV-Pakke er påkrævet

For at få Bland Selv kræver det, at du har en TV-Pakke ved Grejs Antenneforening. Har du ikke allerede en TV-Pakke, så anbefaler vi at bestille Pakke 1, og herefter bestiller Bland Selv.

Bemærk: Har du pakke 3 og skifter til Pakke 2 Bland Selv, gælder dette som et nedadgående pakkeskifte, og du vil derfor blive opkrævet 500,- i gebyr for pakkeskifte.

Sammensæt din pakke

Nu er det tid til, at du sammensætter din egen pakke med kanaler og streamingtjenester med enten 6 eller 36 point. Herefter skal du have bestemt dig for, om du vil benytte dig af kort eller boks til dine TV.

Bemærk: TV uden kort eller boks kan kun se Pakke 1.

Bestil kort eller boks

Når du har bestemt dig for hvilke kanaler og/eller streamingtjenester, du vil starte med i din pakke (husk at du altid kan skifte mening senere!), så skal du bestille pakken og evt. kort, kortlæser og boks - afhængig af hvad du ønsker - hos YouSee. Det nemmeste er som regel at gøre dette i nærmeste YouSee-butik, men kan også gøres via YouSee's hjemmeside: http://yousee.dk.

Bemærk: Har du først lige bestilt TV-Pakke hos Grejs Antenneforening, kan der i øjeblikket gå et par hverdage før dette bliver registreret i YouSee's system.

Klar til Bland Selv?

Hvis du allerede har en pakke, så kan du bestille Bland Selv på YouSee's hjemmeside ved at klikke nedenfor.

Alternativt kan du tage ned i nærmeste YouSee-butik og bestille. Så sparer du også fragt på evt. boks og/eller kort og kortlæser!

TV | Internet | Telefoni | Info kanal | Tekst-TV

Copyright © Grejs Antenneforening